De Boeck sneert naar eigen vedetten: Zij teren op hun succes

De Boeck sneert naar eigen vedetten: "Zij teren op hun succes"

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 11:07vr 17-08-2018 om 11:07

De sfeer is allesbehalve goed bij KV Kortrijk. Glen De Boeck klaagde voor de start van het seizoen over het gebrek aan (nieuwe) spelers en richt is na de 1 op 9 scherp voor zijn vedetten.

"Als je ziet wat spelers als Diego Costa en Griezmann voor hun ploeg doen, hoe ze zich ondanks hun status meteen weer willen bewijzen in het nieuwe seizoen, dan wil je dat jouw mannen zich ook voor honderd procent inzetten", vertelt de oefenmeester in Het Laatste Nieuws.

De Boeck mist echter die totale inzet. "Ik heb geen moeite met een slechte pass of een gemiste kans, maar ik wil wel dat ze hun job doen. Sommigen teren blijkbaar te veel op hun succes van vorig seizoen of achten zich onmisbaar. Nee, dus'', spreekt hij harde taal. Met zijn strenge uithaal lijkt De Boeck met name Idir Ouali en Teddy Chevalier te viseren. Beide sterkhouders werden tegen Club Brugge (3-0 verlies) vroegtijdig naar de kant gehaald.

Plaats een reactie

Reagens +3530
vrijdag 17 augustus 2018 om 11:59
De Boeck is zijne C4 aan het voorbereiden heb ik zo den indruk.
Wat niet wil zeggen dat hij geen punt heeft. Maar voor zover ik het zie heeft hij zich toch een klein beetje onmogelijk gemaakt bij het bestuur en ook bij (een deel van) de kern.
Vincent Tan wil denk ik gewoon in eerste blijven en that's it. Minimale kosten voor iets wat voor hem allicht een hulpmiddel is.
Vind ik leuk
Dan4red +1259
vrijdag 17 augustus 2018 om 13:32
Harde woorden, en dat al na 3 speeldagen. We zullen zien of de spelers van't weekend met hem willen doorgaan of niet. En KVO zal ook wel klaar staan om de 3 punten af te snoepen van de troepen van De Boeck.
Vind ik leuk
Ronnymo +93
vrijdag 17 augustus 2018 om 15:34
Hij zelf teert op een aantal overwinningen . Heeft niks of niks bewezen en nu dat het moet ziet ge genoeg . Is al weken bezig in de krant uitvluchten te zoeken . Heeft nog veel geluk dat Vrancken een ploeg in de steek liet met zekere titel . Veel van einde seizoen is aan hem te danken .
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws