Celtic-coach Rodgers gelooft Boyata niet: ''Fit genoeg om te spelen''

Celtic-coach Rodgers gelooft Boyata niet: ''Fit genoeg om te spelen''

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 09:10wo 15-08-2018 om 09:10

Het Schotse Celtic werd dinsdagavond net als Standard uitgeschakeld in de derde voorronde van de Champions League. Celtic ging met 2-1 onderuit bij AEK Athene en dat was onvoldoende na de 1-1 in Glasgow. Celtic-coach Brendan Rodgers moest het doen zonder Boyata, die naar eigen zeggen niet fit is. Rodgers gelooft dat niet.

Rodgers baalde na afloop van de eliminatie flink van de afwezigheid van Boyata. ''We hebben duidelijk onze twee beste centrale verdedigers gemist, maar mijn focus ligt tot onze terugkeer op de spelers die er wel waren. Maar Dedryck was fit genoeg om te spelen'', spreekt Rodgers duidelijke taal tegenover de eigen kanalen van de club.

Boyata wilde maandag nog met een video bewijzen dat hij daadwerkelijk geblesseerd is. Er werd namelijk gesuggereerd dat de Rode Duivel last heeft van 'transferitis'. Rodgers denkt dat zijn ploeg met Boyata zeker meer kans op succes had gemaakt. "Hij is al een paar jaar bij ons en hij heeft ons mee geholpen om in deze positie te raken. Het is wel duidelijk dat we iemand met zijn kwaliteiten - een halvefinalist op het WK - vandaag wel in onze ploeg hadden kunnen gebruiken."

Poll

Komt dit nog goed tussen speler en club?

(96 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws