UPDATE: 'Club nog niet akkoord na bijzonder laag bod op Diaby'

UPDATE: 'Club nog niet akkoord na bijzonder laag bod op Diaby'

Gepubliceerd: donderdag 16 augustus 2018 om 23:32do 16-08-2018 om 23:32

Club Brugge zal dit seizoen meer dan waarschijnlijk geen beroep meer doen op Abdoulay Diaby. Zijn transfer naar Sporting CP is zo goed als in kannen en kruiken. Enkel Diaby zelf doet nog moeilijk.

Volgens Record hebben Club Brugge en Sporting al een akkoord bereikt over de transfersom. De landskampioen hoopte zo'n vijf miljoen euro te kunnen ontvangen voor de spits. Daar is het niet in geslaagd. Uiteindelijk zou Sporting amper drie miljoen euro betalen voor de Malinees.

Diaby zelf hoopt ook op een transfer naar Portugal, maar heeft nog geen akkoord bereikt met de Portugese topclub. Hij zou meer geld verlangen van Sporting. Een deal zou echter nakende zijn, waardoor Club snel afscheid kan (of moet) nemen van de spits.

Diaby scoorde in drie seizoenen bij Club 36 goals en had een belangrijk aandeel in twee landstitels. Nu krijgt de 27-jarige aanvaller echter een unieke kans om een volgende stap te zetten.

Update 16/08, 7u30:

Het Nieuwsblad meldt dat een uitgaande transfer van Abdoulay Diaby aanstaande is. Sporting Portugal zou een bod hebben uitgebracht van vier miljoen euro en de Portugese club heeft een contract tot 2022 klaarliggen voor de spits. Volgens Portugese bronnen heeft Blauw-Zwart dat bod aanvaard en moeten beide clubs er nu nog uitkomen over de betalingsmodaliteiten. De Portugese topclub wil het bedrag in schijven betalen.

Update 16/08 23u32: In Portugal bericht men dat er nog geen akkoord is tussen Club Brugge en Sporting Portugal. Het bod zou niet alleen lager dan de vier miljoen euro bedragen, de Portugese club wil het bedrag ook enkel in schijven betalen. Dat melden onder andere A Bola en Record. In de Portugese pers gelooft men echter dat Club en Sporting deze transferperiode nog een akkoord bereiken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws