UPDATE: Everton bevestigt verrassende last-minute deal voor verdediger

UPDATE: Everton bevestigt verrassende last-minute deal voor verdediger

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 14:48vr 10-08-2018 om 14:48

De kans bestaat dat Everton een dag na het verstrijken van de Engelse transferdeadline nog een verdediger gaat presenteren. Kurt Zouma van Chelsea staat in de startblokken om op huurbasis de overstap te maken.

Dat melden The Telegraph en The Daily Mail. Everton werd op de slotdag van de Engelse transferperiode nadrukkelijk in verband gebracht met Zouma. Luttele minuten voor de deadline leek de huurdeal rond te komen, maar Everton heeft tot op heden niets bevestigd.

Everton diende wél net op tijd een inschrijvingsverzoek in bij de Engelse voetbalbond (FA). Dat zou kunnen betekenen dat directeur Marcel Brands nog bezig is met de afronding van de deal. Mogelijk wordt Zouma vrijdag alsnog gepresenteerd, ook al is de transfermarkt dicht.

Zouma kan bij Chelsea niet rekenen op speelminuten. Vorig seizoen werd de Fransman (23) uitgeleend aan Stoke City, waarmee hij degradatie niet kon voorkomen. Everton versterkte zich op deadline day spectaculair met Bernard, Yerry Mina en André Gomes.

Update 14.48: Everton is inderdaad nog bezig met de komst van Kurt Zouma. Marco Silva, manager van The Toffees, bevestigt dat vrijdag op een persconferentie. "Het is bijna rond", aldus Silva. Everton gaat Zouma tot het einde van het seizoen huren van Chelsea.

Plaats een reactie

Riddlin +2533
vrijdag 10 augustus 2018 om 13:41
Dacht dat de clubs binnen Engeland nog wel onderling spelers mochten uitlenen.
Vind ik leuk
Amongoth +279
vrijdag 10 augustus 2018 om 14:06
Is ook zo, en kunnen nog altijd spelers transfereren naar andere landen. Kunnen alleen zelf geen aankopen meer doen.
Vind ik leuk
vrijdag 10 augustus 2018 om 16:40
Premier League clubs kunnen geen spelers meer registreren, ook geen leen spelers (geld alleen voor de lagere divisies). Everton heeft net voor de deadline de papieren bezorgd aan de FA. Het is dus enkel de FA die nog moet bevestigen dat alles ok is.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws