Voorzitter gaat voor transfer Praet liggen: ''Ik wil langer genieten''

  Voorzitter gaat voor transfer Praet liggen: ''Ik wil langer genieten''

  Dennis Praet speelde zich dankzij een knap seizoen bij Sampdoria in de kijker van topclubs uit de Serie A en Premier League. Deze zomer komt het echter nog niet tot een droomtransfer. Voorzitter Massimo Ferrero wil hem niet laten gaan.

  ''Wat mij betreft moet hij blijven'', laten Ferrero weten aan sportkrant La Gazzetta dello Sport. ''Ik wil graag langer genieten van de prachtige middenvelder die coach Giampaolo van hem heeft gemaakt. En ik wil mijn coach daarmee graag gelukkig maken.''

  Het feit dat Sampdoria al vier sterkhouders kwijtraakte tijdens deze mercato, zal zeker een rol hebben gespeeld in de beslissing van Ferrero. Bovendien heeft Praet nog een contract voor twee jaar, waardoor de club een sterke onderhandelingspositie heeft. Pas volgend seizoen zal Sampdoria moeten verkopen, anders dreigt Praet na het seizoen 2019/20 gratis de deur uit te lopen.

  Plaats een reactie

  Riddlin +2293
  vrijdag 20 juli 2018 om 08:36
  Had die ook geen clausule voor 28 miljoen?
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +14185
  vrijdag 20 juli 2018 om 08:36
  Zou ook niet onverstandig zijn voor Praet om nog een jaar te blijven.
  Vind ik leuk
  dakcota +4367
  vrijdag 20 juli 2018 om 10:33
  indien hij het evengoed of beter zou doen
  Ik snap wel dat die mannen een stap hogerop willen zetten indien ze er financieel beter van worden met de gedachte "wat als het dit jaar minder is bij sampdoria, want er zijn enkele sterkhouders al weg"
  (kijk maar naar dendoncker)
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +14185
  vrijdag 20 juli 2018 om 12:33
  Dat is ook wel zo, al is hij wel zeker van zijn basisplek en dat hij binnen 't systeem past. Het is een dubbeltje op zijn kant.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws