OFFICIEEL: Monaco laat publiekslieveling een jaar langer in het Jan Breydelstadion

OFFICIEEL: Monaco laat publiekslieveling een jaar langer in het Jan Breydelstadion

04-07-2018 18:41
1

Woensdag had Cercle Brugge goed nieuws te melden. Groen en zwart kondigde aan dat Irvin Cardona ook aankomend seizoen in het Jan Breydelstadion te zien zal zijn. De Franse aanvaller wordt nog een extra seizoen van AS Monaco gehuurd. 

Bij Cercle Brugge zijn ze maar wat blij dat de twintigjarige Fransman in ons land blijft. 'De tomeloze inzet in combinatie met de passie en strijd die Cardona afgelopen seizoen op de mat bracht, zorgde er in sportieve termen voor dat het verlengen van zijn contract prioriteit nummer 1 was voor Cercle Brugge', klinkt het bij Cercle Brugge.

Voorzitter Frans Schotte: "We zijn ongelooflijk blij dat Irvin opnieuw voor Cercle Brugge kiest. Na zijn fantastische seizoen vorig jaar zijn we ervan overtuigd dat hij, met al zijn kwaliteiten én bijkomend potentieel, het komend seizoen nog beter zal gaan doen in de Jupiler Pro League. Samen met Irvin gaat Cercle mooie tijden tegemoet."

Vorig seizoen scoorde Cardona 7 keer in 17 wedstrijden voor Cercle Brugge, met onder meer de beslissende penaltygoal tegen Beerschot-Wilrijk met bijhorende promotie als absoluut hoogtepunt. Aankomend seizoen wil de Fransman nog beter doen. "ik ben klaar om er volledig voor te gaan: ik zal er alles aan doen om met Cercle Brugge te slagen in 1A!"