Engelsen peuzelen Panama op, Kara en Koulibaly winnen, Izquierdo gaat onderuit

Engelsen peuzelen Panama op, Kara en Koulibaly winnen, Izquierdo gaat onderuit

Gepubliceerd: zondag 24 juni 2018 om 09:00zo 24-06-2018 om 09:00

Het WK is hét toernooi waar elke voetbalfan naar kijkt. Dagelijks lekkere potjes voetbal, hopelijk veel goals en enorm veel kansen om lekker veel geld te verdienen. Daily Odds wil de lezers van VoetbalPrimeur.be hierbij helpen en deelt de beste wedtips voor deze WK-dag!

Engeland - Panama // Engeland klopt Panama met 3 goals of meer verschil (2,75)
Engeland kan zich tegen Panama, het nummer 55 op de FIFA-ranking, geen misstap veroorloven. Dat zal ook niet gaan gebeuren, want The Three Lions zijn op dreef. 27 op 33, dat is het huidige rapport. De Engelsen krijgen de kans om voor het eerst sinds lang nog eens 3 keer (of meer) te scoren in een partij.

Voor de Panamezen werd de eerste pot op een WK een emotionele bedoening. Uiteindelijk brachten de Midden-Amerikanen het er nog degelijk van af tegen Romelu Lukaku en co. Toch kan het team de gebreken niet verdoezelen. Zo ging het 5 keer onderuit in zijn laatste 8 matchen. Niet moeilijk: in 2018 scoorde Panama amper één doelpunt.

Senegal - Japan // Senegal wint (2,20)
Senegal verraste vriend en vijand door z’n eerste wedstrijd met 1-2 te winnen van Polen. Senegal doet het daarmee goed in officiële duels, waarvan er al 4 op een rij werden gewonnen! Bovendien scoorde Senegal in 8 van z’n laatste 9 officiële duels - dus vriendschappelijke interlands niet meegerekend - steeds tenminste 2 keer.

Japan is dus gewaarschuwd. Ook het land uit het verre Oosten wist te verrassen met een 1-2 winst op Colombia, maar het spel was stukken minder overtuigend. Toch bleef Japan in 9 van z’n laatste 10 officiële duels steeds ongeslagen, hoewel het ook 6 van z’n laatste 12 wedstrijden verloor.

Polen - Colombia // Beide teams scoren (1,88)
Een winnaar aanwijzen is lastig, want over de lange termijn genomen hebben beide ploegen weinig wedstrijden verloren. Daarom focussen we ons op doelpunten.Tijdens 18 van de laatste 22 gespeelde interlands van Polen vielen namelijk minimaal 3 treffers, terwijl Colombia tijdens 4 van de laatste 6 duels minimaal 3 goals zag vallen.

Bovendien zag Colombia tijdens 6 van de laatste 9 interlands beide teams tot scoren komen, terwijl Polen dit tijdens 13 van de laatste 18 interlands zag gebeuren. Omdat beide ploegen ook móeten winnen om nog een kans te maken op de volgende ronde verwachten wij twee aanvallende teams, waardoor er automatisch meer ruimtes komen en als het goed is dus ook meer kansen en hopelijk doelpunten!

Bekijk het laatste nieuws