'Club-aanvaller op overschot moet grote redder van Brys worden bij STVV'

'Club-aanvaller op overschot moet grote redder van Brys worden bij STVV'

Gepubliceerd: woensdag 20 juni 2018 om 09:21wo 20-06-2018 om 09:21

Bij Sint-Truiden moet de transfermercato blijkbaar nog beginnen. De Limburgers lieten de voorbije weken vooral spelers vertrekken. Misschien kan Club Brugge hen wel een handje helpen.

Het Laatste Nieuws maakt een negatieve balans op bij STVV. In totaal verdwenen al negen spelers op Stayen, terwijl er met Duckens Nazon amper eentje bij kwam. Kersvers trainer Marc Brys zit dan ook met een bittere smaak in de mond. Joël Ito kan die toch een beetje wegnemen.

De jeugdspeler van Club Brugge is inmiddels twintig jaar oud, maar heeft geen toekomst meer op Jan Breydel. De regerende landskampioen heeft er dan ook geen probleem mee als hij de club verlaat. Ito zal de komende dagen hoogstwaarschijnlijk meetrainen bij de Kanaries.

Plaats een reactie

Rune1891 +5488
woensdag 20 juni 2018 om 11:59
Allee, de volgende speler die we opgeleid hebben en die op een ander gaat spelen...
Vind ik leuk
woensdag 20 juni 2018 om 12:28
Gewoon een jeugdspeler die de stap vd beloften naar de eerste ploeg bij de kampioen (nog?) niet kan zetten en geen nieuw contract krijgt. Niks nieuws onder de zon gebeurt altijd en overal. Of moeten we iedereen een contract aanbieden?
Vind ik leuk
woensdag 20 juni 2018 om 13:05
Nu weet Brijs ook wat de Beerschot Wilrijk supporters proeven na zijn passage op het Kiel en wedstrijden te spelen met één of zelfs zonder spits
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws