CR7 versus Boussoufa, Spanje herpakt zich en Uruguay viert

CR7 versus Boussoufa, Spanje herpakt zich en Uruguay viert

Gepubliceerd: woensdag 20 juni 2018 om 09:00wo 20-06-2018 om 09:00

Het WK is hét toernooi waar elke voetbalfan naar kijkt. Dagelijks lekkere potjes voetbal, hopelijk veel goals en enorm veel kansen om lekker veel geld te verdienen. Daily Odds wil de lezers van VoetbalPrimeur.be hierbij helpen en deelt de beste wedtips voor deze WK-dag!

Portugal - Marokko // Portugal of Marokko wint (10,00)
Voor zowel Portugal als Marokko is het van moeten na de eerste groepswedstrijd. Beide ploegen zullen aanvallen, waardoor er dus zeker één winnaar uit de bus zal komen. Dankzij Ladbrokes kan je daar ook van profiteren, want het geeft je maar liefst 10(!) keer je inzet als jij de juiste winnaar kan voorspellen!

Portugal opende hun toernooi met een spectaculair 3-3 gelijkspel tegen Spanje. Cristiano Ronaldo liet meteen zien waarom hij één van de beste spelers ter wereld is en zal dat ook tegen de Marokkanen weer willen bewijzen.

Met 4 ongeslagen interlands op rij is Portugal ook de grote favoriet. Zeker omdat Marokko in de allereerste wedstrijd onderuit ging tegen het 'kleine' Iran. Daarnaast zit het ook zonder basispion Nordin Amrabat, die in de eerste WK-wedstrijd uitviel.

Uruguay - Saoedi-Arabië // Uruguay wint en houdt de 0 (1,50)
Saoedi-Arabië is één van de zwakste ploegen op dit WK en wij verwachten dat Uruguay genoeg kwaliteit heeft om de Saoedi's alle hoeken van het veld te laten zien!

Uruguay won hun openingswedstrijd nipt van Egypte met 1-0. De Uruguayanen kregen de beste kansen in de wedstrijd, maar er was een laat doelpunt van centrale verdediger Gimenez voor nodig om de Egyptische muur te doen breken.

Saoedi-Arabië verloor met 5-0 van gastland Rusland en het was ontzettend zwak wat de Saoedi's hebben laten zien. Saoedi-Arabië wist geen enkel schot op doel te produceren en we hoeven in deze wedstrijd weer niet veel te verwachten tegen een supersterk defensief Uruguay. Ook Uruguay moet in staat zijn om de Saoedi's kapot te spelen.

Iran - Spanje // Spanje wint en over 2,5 doelpunten (1,86)
Iran was de gelukkige winnaar tegen Marokko, maar krijgt nu een tegenstander van een hele andere orde tegenover zich. Spanje is al bijna 2 jaar ongeslagen met de nationale ploeg en ook de openingswedstrijd tegen Portugal veranderde daar niets aan.

De Spanjaarden leken de winst binnen te hebben, maar moesten vlak voor tijd toch nog een doelpunt slikken. Spanje zal rekenen op 3 punten in deze wedstrijd en ze mogen dan ook met niets minder tevreden zijn.

Bekijk het laatste nieuws