OFFICIEEL: Waasland-Beveren ziet belangrijke pion naar Frankrijk trekken

OFFICIEEL: Waasland-Beveren ziet belangrijke pion naar Frankrijk trekken

Gepubliceerd: dinsdag 19 juni 2018 om 09:49di 19-06-2018 om 09:49

Waasland-Beveren heeft Laurent Jans verkocht. De Luxemburgse rechtsachter trekt naar het Franse FC Metz, dat het komend seizoen als gevolg van degradatie in de Ligue 2 uitkomt.

De 25-jarige Jans werd drie jaar geleden in zijn thuisland opgemerkt door Waasland-Beveren, dat naar verluidt slechts 15.000 euro hoefde te betalen aan CS Fola Esch. Het was een koopje, want Jans groeide direct uit tot een onbetwistbare basisspeler. Na drie seizoenen eindigt de teller op 108 duels, waar in drie goals en negen assists liet noteren. Jans was zeer populair bij de fans, want de laatste twee seizoenen werd hij verkozen tot speler van het jaar. Jans liet op de officiële website dan nog een boodschap achter voor de aanhang.

''Beste supporters. Het moment dat ik tot ziens zeg, is aangebroken. Allereerst wil ik iedereen op de club bedanken; spelers, trainers, andere stafleden en uiteraard de supporters! Jullie waren geweldig met mij. Het was een waar genoegen om voor deze club te spelen en de geel-blauwe kleuren te mogen verdedigen op het veld. Nu is het moment aangebroken om iets nieuws in mijn carrière te proberen. De hele club en jullie zullen voor altijd in mijn hart blijven. Ik wens jullie het beste voor dit seizoen. Ik ben ervan overtuigd dat het opnieuw een goed seizoen wordt. Tot binnenkort'', nam hij op mooie wijze afscheid.

Plaats een reactie

koalaM +300
dinsdag 19 juni 2018 om 13:23
Bedankt Laurent voor je tomeloze inzet, het ga je goed.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws