Update: 'Italiaanse overstap komt steeds dichterbij voor Rode Duivel'

Update: 'Italiaanse overstap komt steeds dichterbij voor Rode Duivel'

25-06-2018 15:12
5

Dedryck Boyata beleeft mooie tijden. Maandag mocht de verdediger starten tegen Panama. Hij speelde onder meer voor de ogen van  Igli Tare, sportief directeur van Lazio.

Volgens Sportwereld zat de baas van Lazio maandag speciaal in de tribune om Boyata te scouten. De Italianen zoeken nog een centrale verdediger en kwamen uit bij onze landgenoot. 

Momenteel staat Boyata nog op de loonlijst van Celtic. Met die club kroonde hij zich onlangs tot Schots kampioen. In Schotland heeft Boyata nog een contract tot medio volgend seizoen.

Boyata wil gerust bij Celtic blijven, maar voorlopig bleven de contractonderhandelingen uit. Lazio kan daar misschien van profiteren. Met Jordan Lukaku heeft Lazio al een Belg in de rangen lopen.

Update 25/06 om 15.12 uur: Volgens IL Messaggero is de transfer van Boyata in een stroomversnelling geraakt. Lazio zou zes miljoen euro op tafel leggen voor de Rode Duivel. Voor Boyata zou een aantrekkelijk contract klaarliggen in de Italiaanse hoofdstad. Onze landgenoot kan anderhalf miljoen euro per jaar verdienen.

No Poll