Voormalig publiekslieveling van Club Brugge droomt tevergeefs van ... Anderlecht

Voormalig publiekslieveling van Club Brugge droomt tevergeefs van ... Anderlecht

19-06-2018 06:45
12

Met de loopbaan van Maxime Lestienne gaat het niet in stijgende lijn. De flankspeler wil daarom nu investeren in zijn toekomst. Volgens Sportwereld droomt zijn entourage van een transfer naar Anderlecht, maar de kans dat die er komt, lijkt klein.

Lestienne viel destijds op bij Moeskroen en versierde al snel een transfer naar Club Brugge. In het Jan Breydelstadion speelde hij zich in de harten van de Brugse fans, maar toch koos de flankaanvaller voor het geld. Hij trok naar Al-Arabi. Die club verhuurde hem aan het Italiaanse Genoa en het Nederlandse PSV. Later vertrok Lestienne naar Rubin Kazan.

De afgelopen maanden was onze landgenoot dan weer aan de slag bij Malaga. Met die club wist hij zich niet te handhaven in LaLiga. Zijn contract werd niet verlengd en de nog altijd maar 26-jarige Lestienne zoekt nu naar een nieuwe club. Lestienne hoopt er eentje te vinden in België.

De entourage van Lestienne zou hopen dat Anderlecht een reddingsboei gooit. Bij paars-wit is nu immers Luc Devroe aan de slag. Destijds was het Devroe die Lestienne van Moeskroen naar Club Brugge bracht. 'Wishful thinking', schrijft Sportwereld. 'Devroe lanceerde hem indertijd wel bij Club Brugge, maar voorlopig stopt het daar.'

No Poll