Chelsea wenst haar Belgen succes in WK-queeste ... Of toch twee van de drie

Chelsea wenst haar Belgen succes in WK-queeste ... Of toch twee van de drie

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 13:08ma 18-06-2018 om 13:08

De Rode Duivels openen om 17u hun WK-campagne, dat is ook over het Kanaal bekend. Zo hield Chelsea FC eraan haar Belgische spelers succes te wensen de komende weken. Probleempje: de Londense club vergat Thibaut Courtois.

In een tweet postte Chelsea initieel een foto met Eden Hazard en Michy Batshuayi, die de laatste maanden op huurbasis uitkwam voor Borussia Dortmund. 'Matchday. Good luck, lads!', schreven The Blues erbij. Van Courtois ontbrak op dat moment echter elk spoor.

De Londenaars hadden die fout zelf in de smiezen, want even later pasten ze de tweet aan. Nu kon ook Courtois rekenen op succeswensen. Van enige wrevel tussen beide partijen lijkt dus hoegenaamd geen sprake. Courtois en Hazard starten straks in de basis bij de Duivels, Batshuayi zit normaliter op de bank.

De oude tweet:

De nieuwe Tweet:

Poll

Gewoon een vergetelheid of was hier meer aan de hand, denk je?

(191 stemmen)

Plaats een reactie

kasper90 +257
maandag 18 juni 2018 om 14:29
eigenlijk straf dat je de eerste doelman 'vergeet' geluk te wensen, ik denk eerlijk gezegd dat ze op hun tenen getrapt zijn omdat courtois al zo lang op een transfer aan het azen is, zijn volste recht, chelsea ziet dat denk ik meer als ondankbaarheid voor de kansen die hij van hen gekregen heeft, en wat maakt dat hij nu een van de beste ter wereld is.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws