'Nederlandse subtopper trekt aan de mouw van Anderlecht-sensatie'

'Nederlandse subtopper trekt aan de mouw van Anderlecht-sensatie'

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 08:26ma 18-06-2018 om 08:26

Anderlecht moet rekening houden met een vertrek van Mohamed Dauda. De 20-jarige spits heeft volgens Het Nieuwsblad een aanbod van het Nederlandse Vitesse op zak.

Dauda had het voorbije seizoen een belangrijk aandeel in de landstitel van de Brusselse beloften. De Ghanees was namelijk met liefst 29 treffers in 25 matchen de topschutter van de ploeg. Dauda zat al dicht tegen de A-ploeg aan, maar een kaakblessure voorkwam dat hij een serieuze kans kreeg. Het bleef voorlopig bij twee invalbeurten aan het eind van de reguliere competitie.

Met zijn vele goals heeft hij de interesse gewekt van het Nederlandse Vitesse, dat dankzij winst in de Play-Offs een ticket voor de Europa League veroverde. Dauda heeft de subtopper echter in de wachtkamer gezet, want hij zou tijdens de voorbereiding is vol voor zijn kansen bij Anderlecht willen gaan. Mochten speelminuten niet haalbaar blijken, dan is het bod van Vitesse zeker aantrekkelijk.

Er is echter ook een kans dat Dauda bij KV Oostende wordt gestald. KVO zou drie talenten willen huren van paars-wit en Dauda zou één van de opties zijn.

Plaats een reactie

freeman +13437
maandag 18 juni 2018 om 08:48
Dacht dat Coucke een 10 tal spelers een verlengd verblijf had aangeboden ....?
Vind ik leuk
Freddyploiks +14166
maandag 18 juni 2018 om 08:52
Dat klopt, en dan? Dauda heeft al langer een contract.
Vind ik leuk
maandag 18 juni 2018 om 09:15
Bij de jeugd? Vraag is wat wil hij zelf. Vitesse lonkt naar hem zegt men. En Dauda ziet dat wel zitten. Eerlijk in zijn plaats ik ook... liever dat dat in A1 RSCA op de bank.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws