Van Wijk deelt plaagstoot uit aan Ferrera: Kwam met zijn oude auto, vol blutsen

Van Wijk deelt plaagstoot uit aan Ferrera: "Kwam met zijn oude auto, vol blutsen"

Gepubliceerd: zondag 17 juni 2018 om 22:41zo 17-06-2018 om 22:41

Sporza haalde zondagmiddag Yannick Ferrera en Dennis Van Wijk naar de studio om Costa Rica - Servië (0-1) van een deskundige analyse te voorzien. Beide trainers konden het echter niet laten onderling wat grappige steken uit te delen.

Van Wijk is de huidige trainer van KV Mechelen, terwijl Ferrera door de Antwerpenaren op straat werd gezet in de heenronde. Dat leverde een geanimeerd gesprek op. ""Ik ben hier met de ex-auto van Yannick", opende Van Wijk. "Hij staat vol blutsen en schrammen. Ze hebben me verteld dat het van hem was. Maar hij rijdt wel goed." Daarop antwoordde Ferrera: "Er zat nog een andere trainer tussen, hé." "Ja, hij kan ook van Jankovic geweest zijn", gaf de Nederlander toe. 

Van Wijk was blijkbaar in een vrolijke beu, want ook over zijn werk bij Malinwa sprak hij op luchtige toon. "We zijn inmiddels twee weken bezig", verwees hij naar de voorbereiding van zijn troepen. "Gisteren (zaterdag, nvdr) hebben we onze eerste wedstrijd gespeeld. Meteen flink gewonnen, de eerste drie punten zijn binnen. Broodnodig", grapte hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws