Geen muizenissen meer: 'Mertens heeft beslissing genomen en tekent voor drie jaar'

Geen muizenissen meer: 'Mertens heeft beslissing genomen en tekent voor drie jaar'

Gepubliceerd: zondag 17 juni 2018 om 15:27zo 17-06-2018 om 15:27

Dries Mertens en Napoli SSC, het droomhuwelijk blijft duren. Volgens RMC Sport heeft de Rode Duivel besloten om in Zuid-Italië aan de slag te blijven, ondanks heel wat interesse van andere teams.

Mertens lag de voorbije weken goed in de markt. Dat had alles te maken met een clausule in zijn contract, waardoor de Leuvenaar voor een beperkte som onder zijn contract bij Napoli uit kon. Die clausule is echter vervallen op 15 juni. RMC weet dat Mertens nu niet meer aan een vertrek denkt.

Meer nog, de pocketspits zal zijn contract in Napels verlengen met liefst drie seizoenen. Mertens is sinds de zomer van 2013 actief voor de ex-club van legende Diego Maradona, waarvoor hij nu al negentig treffers maakte. De Rode Duivel kan zich dus vrank en vrij uitleven op het WK, te beginnen op maandag tegen Panama.

Poll

Leuk dat Mertens bij Napoli zou blijven?

(492 stemmen)

Plaats een reactie

zondag 17 juni 2018 om 16:22
Het beste wat hij kan doen al twijfel ik over het spel want onder Sarri was het op Mertens zijn lijf geschreven hoe ze speelden en nu onder Ancelotti heb ik men twijfels over of hij nog zoveel goals zal kunnen maken
Vind ik leuk
Bonanza +996
maandag 18 juni 2018 om 07:57
Hij zal niet veel speelminuten krijgen onder nieuwe trainer vrees k. Het moment van gaan was gekomen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws