'RSC Anderlecht gaat vol voor topaanwinst, Standard ziet verdediger vertrekken'

'RSC Anderlecht gaat vol voor topaanwinst, Standard ziet verdediger vertrekken'

Gepubliceerd: vrijdag 15 juni 2018 om 07:15vr 15-06-2018 om 07:15

RSC Anderlecht hoopt al enige tijd om Ognjen Vranjes weg te plukken bij AEK Athene. Tot een deal kwam het nog niet, maar toch maar paars-wit hopen. De Grieken lonken namelijk al naar een vervanger voor de Bosniër. Meer nog: zij zoeken die in... de Jupiler Pro League.

De Bosnisch international moet bij Anderlecht één van de voortrekkers worden centraal achterin. Hein Vanhaezebrouck was afgelopen ook al gecharmeerd door Vranjes. AEK Athene wil echter het onderste uit de kan. Zij stellen volgens Het Nieuwsblad vier voorwaarden voorop.

Zo rekenen zij op een transfersom tussen 3,2 en 3,5 miljoen euro. Nadien willen de Grieken tien procent op een latere doorverkoop vangen. Ook verbiedt AEK Anderlecht het om Vranjes de eerste vier jaar aan een Griekse club te verkopen. Tot slot willen zij 100 à 200.000 euro extra indien paars-wit kampioen wordt.

Standard-verdediger in beeld
Het wordt dus een hele boterham voor Luc Devroe om dit bol te werken. Toch houdt AEK rekening met een vertrek. Zo zetten de Grieken hun zinnen op Milos Kosanovic. De linksvoetige verdediger mag Standard verlaten voor 1,5 miljoen euro.

Poll

Een goede zaak voor beide partijen?

(468 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws