OFFICIEEL: Aanvaller van Mechelen gaat zijn geluk in Serie B beproeven

OFFICIEEL: Aanvaller van Mechelen gaat zijn geluk in Serie B beproeven

Gepubliceerd: woensdag 13 juni 2018 om 14:08wo 13-06-2018 om 14:08

De transfer van Andy Kawaya van KV Mechelen naar het Italiaanse US Avellino is in kannen en kruiken. Zijn managementbureau kondigden woensdag de deal aan.

VoetbalPrimeur.be wist dinsdag al te melden dat Kawaya al Italië was om zijn medische testen af te leggen. De onderzoeken hebben geen problemen aan het licht gebracht, waardoor de flankspeler een contract voor drie seizoenen heeft kunnen onderteken bij de nummer 15 van het afgelopen Serie B-seizoen. Kawaya mocht bij KV Mechelen vertrekken nadat hij in het afgelopen jaargang slechts tot twaalf optredens kwam.

De ex-jeugdinternational, die bij Anderlecht zijn profdebuut maakte, krijgt bij Avellino het gezelschap van drie Belgen. Pierre-Yves Ngawa en Reno Wilmots (zoon van) stonden er al onder contract. Italiaanse media verwachten dat Kenneth Houdret, middenvelder van Union Saint-Gilloise, ook spoedig wordt vastgelegd. Avellino was eerder al een sprinkplank voor Samuel Bastien die de stap omhoog naar Chievo Verona zette en nu hard op weg is naar Standard.

Plaats een reactie

camargue +4172
woensdag 13 juni 2018 om 14:51
Succes Andy !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws