Club Brugge-nieuweling twijfelt over interlandcarrière: Oranje of de Super Eagles

Club Brugge-nieuweling twijfelt over interlandcarrière: Oranje of de Super Eagles

11-06-2018 14:10
1

Club Brugge versterkte zich recent met de jonge aanvaller Arnaut Danjuma Groeneveld. De 21-jarige Groeneveld is een groot belofte en Club krijgt er mogelijk in de toekomst een international bij. Groeneveld moet nog wel beslissen voor welk land hij uit wil komen.

Naast Nederland, waar hij zijn doorbraak in het voetbal beleefde, kan Groeneveld namelijk ook Nigeria gaan vertegenwoordigen. Groeneveld heeft een Nigeriaanse vader en werd zelfs in de Nigeriaanse hoofdstad Lagos geboren. Hoewel hij al vier interlands (twee goals) speelde voor Jong Oranje zou hij volgens zijn entourage niet twijfelen in het geval hij een uitnodiging krijgt voor de Super Eagles ontvangt.

''Hij is geboren in Lagos, dus voor Nigeria spelen is zonder twijfel een zeer reële optie. Feitelijk volgt hij de Super Eagles zeer goed. Als hij wordt opgeroepen zal hij deze eer accepteren, maar op dit moment ligt zijn onmiddelijke focus bij zijn nieuwe club'', laat een vertegenwoordiger van Groeneveld weten aan Owngoalnigeria.com.

Lees ook: Haalde Club een nieuw goudhaantje in huis? "Hij is een enorm talent"