'Luikse uitblinker brengt speculaties op gang met bezoek aan Rome'

'Luikse uitblinker brengt speculaties op gang met bezoek aan Rome'

31-05-2018 18:00
7

Verzilvert Razvan Marin zijn ijzersterke seizoen bij Standard met een transfer naar AS Roma. De geruchtenmolen draait op volle toeren nu de Roemeen in de Italiaanse hoofdstad is.

Roemenië speelt tijdens de komende interlandperiode interlands tegen Chili en Finland. Marin ontbreekt, omdat hij na een lang seizoen rust heeft gekregen van bondscoach Cosmin Contra. Marin maakte van zijn vervroegde vakantie gebruik om naar Rome af te reizen. Het Roemeense Sport vraagt zich af of hun landgenoot daar is om met Roma te praten.

Marin werd recent in verband gebracht met AS Roma en dus zorgt zijn trip voor de nodige speculatie. AS Roma richt het aankoopbeleid voornamelijk op jonge talenten en na de 21-jarige Ante Coric is Marin mogelijk het volgende target van de Romeinen. De 22-jarige Marin is sinds zijn komst in januari 2017 een steunpilaar op het Luikse middenveld. In 57 duels kwam hij tot acht goals en dertien assists. Hij ligt nog tot medio 2021 vast op Sclessin, dus Standard kan de hoofdprijs voor hem vragen.