Real-maatje eist opheldering van Ronaldo: 'Dan moet hij het vandaag nog uitleggen'

Real-maatje eist opheldering van Ronaldo: 'Dan moet hij het vandaag nog uitleggen'

27-05-2018 10:55
1

Ook binnen de spelersgroep van Real Madrid heerst verbazing over de uitspraken van Cristiano Ronaldo na de gewonnen Champions League-finale. De Portugese ster zei dat hij 'het erg mooi vond om bij Real te hebben gespeeld'.

Sergio Ramos eist opheldering van zijn ploeggenoot. "We gaan het zien", laat de aanvoerder van Real Madrid weten aan Marca. "Als er iets achter zijn uitspraken zit, dan moet hij wel wat uitleggen. Als hij het echt meent, moet hij het vandaag nog verduidelijken."

Ramos kent Ronaldo inmiddels door en door. "Cristiano houdt ervan om bemind te worden, om aandacht te krijgen en om geliefd te zijn. We zullen heel blij zijn als hij bij ons blijft. Ik denk niet dat er een betere plek is dan Real Madrid. Hij is natuurlijk onze grote ster."

Karim Benzema is niet bang voor een vertrek van Ronaldo, die in de 'komende weken' meer duidelijkheid zal geven over zijn toekomst. "Wat er met Cristiano gaat gebeuren? Hij blijft bij ons", aldus de Franse spits na de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool (3-1).