Ronaldo reageert: 'Misschien niet moeten doen, maar er gaat echt wat gebeuren'

Ronaldo reageert: 'Misschien niet moeten doen, maar er gaat echt wat gebeuren'

Gepubliceerd: zondag 27 mei 2018 om 09:49zo 27-05-2018 om 09:49

Cristiano Ronaldo wekte kort na afloop van de Champions League-finale verbazing met enkele uitspraken tijdens een interview. De Portugees leek te zinspelen op een vertrek bij Real Madrid. Hij geeft nu aan dat hij dat wellicht niet had moeten doen.

"Het was mooi om voor Real Madrid te spelen", liet Ronaldo weten. "De komende dagen laat ik het de fans weten. De toekomst is even niet belangrijk, we moeten nu genieten", voegde hij daar aan toe. Zijn uitspraken gingen meteen de hele wereld over, waarna de aanvaller daar later weer mee werd geconfronteerd. "Ik ben eerlijk geweest, misschien had ik dat niet moeten doen…", stelt hij in Spaanse media.

"Het leidt de aandacht af van een geweldig en historisch moment, dat we drie keer op rij de Champions League winnen", aldus Ronaldo, die desondanks geen spijt heeft. "Er gaat echt wat gebeuren. Het was niet het goede moment, maar ik was slechts eerlijk. Ik zal komende week het een en ander vertellen. Dat moet ook wel, mijn fans hebben me altijd gesteund en zitten in mijn hart."

Ronaldo baalt een beetje van de ophef, al heeft hij die zelf veroorzaakt. "Het is misschien ook wel wat uit de context gehaald. Er wordt nu een storm gecreëerd, terwijl dat helemaal niet nodig is. Als een goede professional, en dat ben ik, ga ik om de tafel met voorzitter Florentino Perez."

De 33-jarige sterspeler ligt tot medio 2021 vast in Madrid. Perez en coach Zinedine Zidane houden geen rekening met een vertrek van Ronaldo.

Plaats een reactie

dethklok28 +5083
zondag 27 mei 2018 om 09:52
Zie vorig artikel voor mening... haha
Vind ik leuk
ekakia +391
zondag 27 mei 2018 om 10:38
Ik ben het niet zeker, ik ken hem niet zo goed, het is maar een opinie, ik doe ook maar een gok, we zijn allemaal niet zo gekend met de speler...

maar ik denk dat Cristiano Ronaldo graag in de belangstelling staat.
Vind ik leuk
Bonanza +893
zondag 27 mei 2018 om 11:25
Hij moet iets doen om wa aandacht te krijgen hé. Zo slecht gespeeld en vooral bale schitterende goal. Natuurlijk was nekske jaloers.
Vind ik leuk
Smuuw +1080
zondag 27 mei 2018 om 12:34
Die wilt een nieuw contract da's al
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws