Broos brengt duidelijkheid over dure KVO-speler: Hij mag gratis vertrekken

  Broos brengt duidelijkheid over dure KVO-speler: "Hij mag gratis vertrekken"

  vrijdag 25 mei 2018 om 16:03

  KV Oostende zal deze zomer beginnen aan de grote make-over. De dure vogels moeten vertrekken. Ook Franck Berrier zal op zoek moeten gaan naar een nieuwe club.

  De Fransman, die nog een éénjarig contract heeft bij de club, hoopte eigenlijk te blijven. Hugo Broos is echter duidelijk. "We hebben met Franck duidelijk afgesproken hoe zijn toekomst eruit ziet. Die ligt niet in Oostende, hij mag gratis vertrekken", stelt de technisch directeur van KVO in Het Laatste Nieuws.

  Als Berrier uiteindelijk toch beslist om bij KVO te blijven, zal hij in de B-kern veranderen. Een nieuwe kans krijgt hij dus zeker niet. "Het is niet omdat hij een goeie match gespeeld heeft, dat ik daarom van mening moet veranderen", is Broos duidelijk.

  De 34-jarige Berrier speelde dit seizoen zeventien wedstrijden voor KVO. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en zes assists.

  Plaats een reactie

  TageMeister +4675
  vrijdag 25 mei 2018 om 16:50
  Als hij blijft is een eerlijke kans toch het minimum...
  Vind ik leuk
  firedwarf +3050
  vrijdag 25 mei 2018 om 17:09
  bij KVO vertrekt er heel veel en toch is verheyen een play off I competitiewaardige ploeg belooft... Hoe denken ze dat te gaan klaarspelen vraag ik me af???
  Vind ik leuk
  Geertvdd +2569
  vrijdag 25 mei 2018 om 17:13
  Radja komt in de hoop zich zo in de kijker van de nationale ploeg te spelen...
  Vind ik leuk
  SD +8760
  vrijdag 25 mei 2018 om 17:45
  Ik denk niet dat veel Belgische ploegen staan op Berrier te wachten. Hij wou in december weg; nu mag hij weg en hij wil blijven ??? het moet zijn dat de bzeriier-time onherropepelijk voorbij is.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Broos brengt duidelijkheid over dure KVO-speler: "Hij mag gratis vertrekken"