Leko blikt terug op moeilijkste moment bij Club: Dat deed pijn

  Leko blikt terug op moeilijkste moment bij Club: "Dat deed pijn"

  Gepubliceerd: zondag 20 mei 2018 om 23:50zo 20-05-2018 om 23:50

  Ivan Leko is momenteel weer publiekslieveling bij Club Brugge, maar de coach had het niet altijd even makkelijk. Vooral in het begin van het seizoen waren er wat moeilijke momenten, zo geeft de trainer van het jaar aan.

  "De wedstrijd op Moeskroen was het moeilijkste moment van het jaar voor mij", legt de Kroatische coach uit in Het Nieuwsblad.

  "Speeldag zes. We verloren met 2-1 en toen ik richting de spelerstunnel liep, werd ik uitgejouwd door enkelen van onze eigen fans. Honderd mensen die naar me riepen. Terwijl ik met een big heart naar deze club, mijn club, was teruggekomen. Dat deed pijn", vertelt hij.

  Plots kwamen er toch goede resultaten en werd hij helemaal in de armen gesloten "Een paar weken later hoorde ik dan het lied Ivan Leko Bruges Army. De fans herkenden plots de fighting spirit van de ploeg in mij. Ik reageer nooit als ze beginnen te zingen, maar ik kan je niet vertellen hoe ongelooflijk trots ik ben telkens als ik dat nummer hoor", zegt Leko.

  Plaats een reactie

  Kingambo +2154
  maandag 21 mei 2018 om 00:20
  Dezelfde die hem nu bejubelen spuwden hem in Moeskroen uit...sukkelaars, zoals uwe voorzitter hypocrisie ten top
  Vind ik leuk
  Boerken +7470
  maandag 21 mei 2018 om 00:52
  Debielen heb je overal!
  Vind ik leuk
  maandag 21 mei 2018 om 07:25
  Kingambo

  kijk eens naar uw eigen ploeg en voorzitter,wij ontslaan onze trainer niet met zo een mooi resultaat wat uwe trainer van uw ploeg heeft behaald,dat is hypocrisie ten top
  Vind ik leuk
  blondel +2963
  maandag 21 mei 2018 om 17:50
  zoals jullie volgend seizoen gaan doen met HVH als hij kampioen speelt.en nu is hij de slechtste.Maar dat is gewoon.Jullie zijn geen hypocrieten,he.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws