Vormer stelt supporters van Club gerust: 'Ik zit hier goed, het kan niet mooier'

Vormer stelt supporters van Club gerust: 'Ik zit hier goed, het kan niet mooier'

Gepubliceerd: zaterdag 19 mei 2018 om 22:34za 19-05-2018 om 22:34

Ruud Vormer kan terugblikken op een geweldig seizoen. De Gouden Schoen en de titel met Club Brugge. De Nederlander heeft nu zowat alles gewonnen wat je kan winnen in ons land. Denkt hij nu aan de volgende stap?

Vormer lijkt alvast niet aan te sturen op een vertrek. Sterker nog, een contractverlenging lijkt in de maak. Dat geeft hij aan tegenover De Telegraaf.

"Mijn contract bij Club Brugge loopt door tot 2020 en de club heeft aangegeven me per se te willen behouden. Daarover zijn we nu in onderhandeling. In principe zit ik hier goed. Ik heb het geweldig naar mijn zin en datzelfde geldt voor mijn vrouw en kinderen", zegt hij.

Een nieuw buitenlands avontuur hoeft niet meteen voor hem. "Rond mijn 25e of 26e had ik meer de drive om nog een keer naar Engeland of Duitsland te gaan, maar nu sta ik ervoor open om nog lang bij de club te blijven."

"Je moet ook blij zijn met wat je hebt en ik heb het geweldig bij Club Brugge. Twee landstitels, de beker, de Gouden Schoen voor beste speler en nu ook Oranje. Het kan niet mooier. Soms kan ik amper geloven dat het allemaal waar is", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws