Van Rhijn definitief terug naar Nederland? ''Heeft zijn sporen verdiend''

  Van Rhijn definitief terug naar Nederland? ''Heeft zijn sporen verdiend''

  Gepubliceerd: vrijdag 18 mei 2018 om 16:07vr 18-05-2018 om 16:07

  Ricardo van Rhijn werd dit seizoen door Club Brugge uitgeleend aan AZ Alkmaar. De kans is aanwezig dat de Nederlandse back definitief terugkeert naar zijn vaderland. Van Rhijn staat op de lijst bij ADO Den Haag.

  Van Rhijn is in beeld gekomen, omdat ADO naast eerste keus Deyovaisio Zeefuik (Ajax) heeft gegrpen. Dat laat ADO-trainer Fons Groenendijk weten in TV West Sport. "Hij heeft inmiddels een andere keuze gemaakt en komt niet naar ADO.''

  Inmiddels wordt de naam van Van Rhijn genoemd in de Nederlandse media. ADO heeft nog niet met de achtvoudig international gesproken, al ziet trainer Groenendijk hem als een interessante optie. "Ricardo heeft zijn sporen verdiend. Hij zou niet misstaan bij ADO Den Haag, maar dit soort spelers heeft vaak nog andere plannen'', is hij wel voorzichtig in zijn verwachtingen.

  De 26-jarige Van Rhijn, die doorbrak bij Ajax, heeft bij Club Brugge nog een contract tot medio 2019. Hij lijkt echter geen toekomst meer bij Blauw-Zwart te hebben, omdat hij niet goed genoeg werd bevonden door Ivan Leko. Zijn uitleenbeurt bij AZ was met elf optredens ook geen groot succes.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws