KV Mechelen ziet weer iemand vertrekken: Niet goed om te blijven

KV Mechelen ziet weer iemand vertrekken: "Niet goed om te blijven"

29-04-2018 13:04
1

KV Mechelen nam al afscheid van Elias Cobbaut, maar zal binnenkort nog wel meer spelers moeten uitwuiven. Na de degradatie denken een pak Mechelaars aan een nieuwe uitdaging. Ook Dimitrios Kolovos.

De Griek heeft aangekondigd Malinwa te willen verlaten. "Aangezien de coach vond dat ik de ploeg in die moeilijke periode niet kon helpen, is het geen goed idee om bij KV Mechelen te blijven", zegt hij.

"Ik lig nog twee jaar onder contract, maar het is beter om andere lucht op te snuiven. Ook vanwege de degradatie. Iedereen wil zo hoog mogelijk spelen, zo werkt het nu eenmaal in het voetbal. Ik zal zeker niet de enige zijn die aan vertrekken denkt", klinkt het tegenover Gazet van Antwerpen.

De middenvelder hoopt vooral in België te kunnen blijven. "Terugkeren naar Griekenland is niet de bedoeling. Het beste zou zijn dat ik in België kan blijven, aangezien ik de manier van spelen hier intussen gewend ben. Maar ik sluit andere competities niet uit. Hoe dan ook: we vinden wel een oplossing", besluit hij.