Club-huurling blinkt uit in Nederland: 'Ooit hoop ik daar mijn kans te krijgen'

Club-huurling blinkt uit in Nederland: 'Ooit hoop ik daar mijn kans te krijgen'

Gepubliceerd: donderdag 26 april 2018 om 19:05do 26-04-2018 om 19:05

De 20-jarige Jellert Van Landschoot verlengde onlangs zijn contract bij Club Brugge. De middenvelder speelt dit seizoen op uitleenbasis bij FC Eindhoven. Hij presteert daar uitstekend, maar hoopt op een terugkeer naar Jan Breydel.

Het contract van Van Landschoot werd eerder deze week verlengd tot medio 2021. "Dat Club Brugge mij een nieuw contract heeft aangeboden, geeft me heel veel vertrouwen. Het verdienen van een nieuw contract was ook mijn doel toen ik besloot hier te komen spelen", reageert de middenvelder van Blauw-Zwart op de website van de FC Eindehoven.

Een extra seizoen in Eindhoven sluit Van Landschoot zeker ook niet uit, al droomt hij stiekemn van een kans bij Club. "Ooit hoop ik daar de kans te krijgen en door te breken in het eerste elftal. Ik heb tot 2021 getekend en ben daar zeer tevreden mee. Nu heb ik het erg naar mijn zin bij FC Eindhoven en de club heeft laten weten dat ze graag met mij door willen volgend seizoen. Wat er volgend seizoen gaat gebeuren komt later wel."

OFFICIEEL: Club Brugge gaat langer door met twee grote talenten

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws