'Sonck weldegelijk kanshebber om trainer te worden bij Belgische eersteklasser'

'Sonck weldegelijk kanshebber om trainer te worden bij Belgische eersteklasser'

26-04-2018 13:15
4

Waasland-Beveren lijkt na het seizoen afscheid te gaan nemen van Sven Vermant. De coach van de Waaslanders nam halfweg over van Philippe Clement. Na een goed begin loopt het nu een pak minder. De club heeft al verschillende opvolgers in het vizier.

Eerder meldde VoetbalPrimeur.be al dat Jonas De Roeck dé topkandidaat is om Vermant op te volgen op de Freethiel. Hij werd recent ontslagen bij STVV, mogelijk lonkt een nieuwe uitdaging al sneller dan verwacht.

Meer dan één naam
Het lijstje van de Waaslanders blijft uiteraard niet beperkt tot één naam. Zo weet La Dernière Heure dat Wesley Sonck een mogelijke kandidaat is om trainer te worden in Beveren. Onlangs lachte de ex-Rode Duivel zijn transferplannen weg op Instagram, maar Sonck is dus weldegelijk een optie.

Het Waalse dagblad noemt verder ook Besnik Hasi als kandidaat-trainer. De gewezen coach van RSC Anderlecht zoekt naar een nieuwe uitdaging. Toch staat De Roeck bovenaan het lijstje van de Waaslanders. Afwachten hoe dat dossier de komende weken verder zal evolueren.