Oostende speelt tegen Beerschot Wilrijk voor vijfde keer op rij gelijk in PO2

Oostende speelt tegen Beerschot Wilrijk voor vijfde keer op rij gelijk in PO2

Gepubliceerd: zondag 22 april 2018 om 21:50zo 22-04-2018 om 21:50

KV Oostende en Beerschot Wilrijk hebben zondagavond 2-2 gelijkgespeeld in de Versluys Arena. Beide ploegen blijven daardoor op de laatste twee plaatsen in groep B van Play-Off 2.

De bezoekers begonnen verschroeiend aan de wedstrijd. Na amper drie minuten maakte De Jonghe het openingsdoelpunt met een heerlijke knal in de verste hoek. Beerschot Wilrijk ging door op dat elan en halfweg de eerste helft werd de voorsprong verdubbeld. Van den Bergh scoord na een knap ingestudeerd nummertje op een hoekschop. 

Daarna viel de motor van de bezoekers een beetje stil. Oostende kon dichterbij sluipen dankzij Banda, die niet twijfelde na een knappe voorbereidende actie van Canesin. Even later was de wedstrijd weer helemaal in evenwicht. Bjelica haalde uit vanop twintig meter en verraste Beerschot-doelman Romo met een botsende bal. 

Wie op een leuk vervolg had gehoopt na de pauze was eraan voor de moeite. Het tempo verdween helemaal uit de wedstrijd en geen van beide ploegen geraakten nog in de zone van de waarheid. Beerschot Wilrijk kwam nog één keer dreigen via François, maar Dutoit hield zijn poging tegen. Oostende kreeg nog één gevaarlijke kans via Zivkovic, maar uiteindelijk bleef de 2-2 op het scorebord staan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws