Joos ziet storende factor bij Anderlecht: Hij is het zelf ook beu

Joos ziet storende factor bij Anderlecht: "Hij is het zelf ook beu"

19-04-2018 15:53
6

RSC Anderlecht heeft woensdagavond hoogstwaarschijnlijk zijn laatste kans op de titel verspeeld. Paars-wit ging met 2-1 onderuit in Sclessin tegen Standard. Vooral de zwakke prestatie van Lukasz Teodorczyk was één van de gespreksonderwerpen na de match.

"Het is een wedstrijd waarbij je voortdurend op het puntje van je stoel zit", vertelde Filip Joos volgens Sporza. "Behalve Teodorczyk, want die hangt in zijn stoel. Hij verliest veel te veel duels. Hij speelde goed tegen Club Brugge, maar nu is het helemaal niets. Hij is het zelf ook beu, zo lijkt het. Dan wordt het tijd dat hij van het veld gehaald wordt. De frustraties borrelen op en voetballen doet hij niet meer."

Daarvoor betaalde Anderlecht een zware prijs, want een verloren duel van de spits leidde de 2-1 van Carcela in. "Standard scoort in een non-moment van Teodorczyk. Zijn ploegmakkers kijken allemaal naar de Pool, want hij stopte met voetballen. Dat kun je je niet veroorloven. Natuurlijk doet Standard het fantastisch, maar het was echt opvallend hoe tien Anderlecht-hoofden naar Teodorczyk keken. Er waren er tien aan een zeel aan het trekken en de Pool deed dat niet."