'Vorig seizoen was een fiasco, je kon de kleedkamer niet onder controle houden'

'Vorig seizoen was een fiasco, je kon de kleedkamer niet onder controle houden'

Gepubliceerd: dinsdag 17 april 2018 om 23:33di 17-04-2018 om 23:33

Het huidig Standard lijkt helemaal anders vergeleken met dat van vorig jaar. Vorig seizoen haalde het geen Play-Off 1, terwijl het nu al een beker heeft gepakt én ook punten in Play-Off 1. Olivier Renard weet hoe dat komt.

De technisch directeur neemt namelijk zelf de schuld op voor het vorig seizoen. "Dat was een fiasco. Je had vorig seizoen om het even welke trainer voor de groep kunnen zetten, het zou niet gewerkt hebben."

"Er waren te veel spelers voor dezelfde posities. We transfereerden een speler en 24 uur later werd er voor dezelfde positie een andere gehaald. Waarom zou een speler dus vertrouwen hebben in ons project", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Je kunt geen kleedkamer met 34 spelers onder controle houden, goed wetende dat het nummer 34 Mohamed Yattara is, een speler die we voor een aanzienlijk bedrag hadden gehaald. Nu hebben we 25 spelers en het nummer 22 is een jonge gast die blij is om erbij te lopen. Dat heeft uiteraard een invloed op de trainingsintensiteit", aldus de TD.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws