Crystal Palace doet gouden zaken, ook Huddersfield en Burnley winnen

14-04-2018 17:55

De degradatie in de Premier League blijft ongemeen spannend. Crystal Palace deed uitstekende zaken door Brighton & Hove Albion te verslaan.

De toeschouwers op Selhurst Park kwamen in het eerste half uur ogen tekort: na een kwartier spelen hadden Wilfried Zaha en James Tomkins The Eagles met twee frommelgoals naar een 2-0 voorsprong geschoten. Glenn Murray deed uit een corner wat terug, maar Zaha zorgde met een schitterende snoekduik voor 3-1. José Izquierdo bracht de spanning terug, maar de 3-2 bleef op het bord staan.

Swansea City pakte een puntje tegen Everton. The Swans kwamen door een knullig eigen doelpunt van Kyle Naughton op achterstand, maar Jordan Ayew trok de stand na rust gelijk. Huddersfield Town versloeg dan weer Watford: Tom Ince maakte pas in blessuretijd de enige treffer van de wedstrijd. Burnley won thuis met 2-1 van Leicester City.