Ex-talent van Club Brugge keert mogelijk terug naar België: 'Gesprekken lopen'

Ex-talent van Club Brugge keert mogelijk terug naar België: 'Gesprekken lopen'

Gepubliceerd: zaterdag 14 april 2018 om 11:00za 14-04-2018 om 11:00

De 25-jarige Fries Deschilder is vanaf komende zomer mogelijk weer op de Belgische velden te zien. Het voormalige jeugdproduct keert mogelijk terug, nadat na zes seizoenen zijn contract niet wordt verlengd bij de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven.

Onze landgenoot zag het nieuws van de clubleiding al aankomen. ''Het is jammer, want je hebt hier natuurlijk veel meegemaakt en een mooie tijd gehad'', zegt de middenvelder in een reactie aan het Eindhovens Dagblad. Deschilder ziet echter ook kansen nu hij binnenkort transfervrij is. ''Aan de andere kant voel ik ook wel dat ik klaar ben voor een nieuw avontuur.'' Deschilder is naar verluidt al in gesprek met clubs uit zowel Nederland als België.

Deschilder heeft overigens alle tijd om een goede keuze te maken, want hij revalideert momenteel nog van een gescheurde kruisband. Hij staat al sinds oktober buitenspel en zit in de eindfase van het herstel. Deschilder kan bij zijn nieuwe club dus fit aan de voorbereiding beginnen. Het zal de derde werkgever worden van Deschilder, want voor zijn periode bij FC Eindhoven droeg hij het shirt van Club Brugge. Het jeugdproduct wist bij Blauw-Zwart niet door te breken en koos er na zes optredens voor om zijn kans te gaan bij onze noorderburen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws