'Nederlandse club wil rond de tafel zitten met Club Brugge en Gent'

'Nederlandse club wil rond de tafel zitten met Club Brugge en Gent'

Gepubliceerd: donderdag 5 april 2018 om 17:25do 05-04-2018 om 17:25

Bij de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven spelen momenteel heel wat landgenoten. Zo spelen er twee huurlingen van Club Brugge bij FC Eindhoven, en eentje van KAA Gent. De Nederlandse club hoopt er nog twee van die drie te kunnen houden.

Dennis Van Vaerenbergh wordt door de club momenteel gehuurd van Club Brugge. Hij kon de tweedeklasser echter niet overtuigen. "We hadden deze week al een gesprek met Van Vaerenbergh en we lieten hem verstaan dat we niet met zullen verder gaan", aldus coach David Nascimento op de website van de club.

Een langere samenwerking met Jellert Van Landschoot (Club Brugge) en Elton Kabangu (AA Gent) ziet FC Eindhoven wel zitten. "We willen Elton en Jellert graag houden, maar ze zijn eigendom van een andere club", geeft hij aan.

Van Vaerenbergh speelde zestien wedstrijden voor de ploeg en scoorde daarin één keer. Middenvelder Van Landschoot was goed voor twee doelpunten en één assist in 35 wedstrijden. Kabangu is één van de sensaties dit seizoen en heeft na 35 wedstrijden negen doelpunten en veertien assists achter zijn naam staan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws