'Real krijgt concurrentie in jacht op Neymar: ook Engelsen zien hun kans schoon'

'Real krijgt concurrentie in jacht op Neymar: ook Engelsen zien hun kans schoon'

24-03-2018 10:23

De situatie van Neymar bij Paris Saint-Germain heeft nu ook Engeland in verhoogde staat van paraatheid gebracht. Manchester City wil meedingen naar de handtekening van de 26-jarige Braziliaan, zo weet El Mundo Deportivo.

De entourage van Neymar bekijkt momenteel alle opties. PSG wil hem niet kwijt, maar Real Madrid ziet kansen nu de aanvaller niet gelukkig is in Frankrijk. Met City is er nu dus wel een kaper op de kust verschenen. Neymar is altijd fan geweest van de Premier League, waardoor The Citizens, die dit seizoen domineren in Engeland, absoluut niet kansloos zijn.

Ander voordeel voor de club van manager Pep Guardiola is het financiële plaatje. Door de steenrijke eigenaren kan City voldoen aan de wensen van Neymar. Overigens valt niet uit te sluiten dat ook stadgenoot Manchester United zich in de strijd meldt in de zoektocht naar een nieuwe superster, schrijft MD.

Real Madrid heeft desondanks nog altijd de meest concrete plannen om Neymar in te lijven. De Koninklijke denkt dat een transfer deze zomer een lastig verhaal wordt, maar mikt op een deal medio 2019.