UPDATE: 'Transfer voor Anderlecht wordt geen eenvoudige opdracht'

UPDATE: 'Transfer voor Anderlecht wordt geen eenvoudige opdracht'

16-03-2018 15:40
13

RSC Anderlecht zal komende zomer met Marc Coucke ongetwijfeld zeer actief zijn op de transfermarkt. Het wil op zoek gaan naar nieuwe jongens, maar ook wil het huurlingen zoals Matz Sels graag definitief inlijven.

De doelman van paars-wit speelt momenteel op huurbasis voor Anderlecht, waardoor hij normaal gezien na het seizoen terugkeert naar Newcastle. De Engelsen willen echter af van Sels, waardoor de Brusselaars een poging willen wagen. The Magpies willen echter nog een pak geld vangen voor de Rode Duivel.

Het Nieuwsblad schrijft dat Newcastle een bedrag van vijf à zes miljoen euro wil. Anderlecht zal dus nog stevig in de buidel mogen testen om zijn huidige doelman langer aan zich te binden. Ook een nieuwe uitleenbeurt is een optie, maar de Engelsen opteren voor een definitieve overgang. Het wordt afwachten wat Marc Coucke van plan is komende zomer.

Update 15.40 uur: La Dernière Heure meent dat Anderlecht het moeilijk gaat krijgen om Sels te kunnen kopen. Newcastle lijkt eerder geneigd om te verkopen aan een andere Engelse club, die kunnen immers met meer geld over de brug komen in vergelijking met Anderlecht.