De Boer reageert op felle Mourinho-uithaal: 'Hij heeft heel veel respect'

  De Boer reageert op felle Mourinho-uithaal: 'Hij heeft heel veel respect'

  Gepubliceerd: dinsdag 13 maart 2018 om 16:00di 13-03-2018 om 16:00

  Ronald de Boer kiest partij voor zijn tweelingbroer Frank in de ophef die de afgelopen dagen is ontstaan tussen de voormalig manager van Crystal Palace en José Mourinho. De Boer plaatste in het weekend kanttekeningen bij de ontwikkeling van supertalent Marcus Rashford onder Mourinho. 

  De manager van Manchester United hoorde de afgelopen dagen van de opmerkingen van De Boer en maakte de Nederlandse coach vervolgens met de grond gelijk tijdens een persconferentie. "Rashford is ongetwijfeld een van de grootste talenten in de Premier League en kan deze zomer op het WK in Rusland een grote rol gaan spelen. Frank heeft veel respect voor José", legt Ronald de Boer uit aan Sky Sports. 

  "Hij wees alleen maar op het feit dat als Rashford voor Ajax had gespeeld en een of twee keer slecht zou spelen, hij dan alsnog een basisplaats zou krijgen in de wedstrijd daarna. Maar: Rashford speelt bij Manchester United en na twee slechte wedstrijden werkt het daar anders."

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +15611
  dinsdag 13 maart 2018 om 16:05
  Je denkt toch niet dat de ontwikkeling van Rashford hem enigzins interesseert?

  Mourinho is daar alleen voor Mourinho. Hij wil alles winnen en op de manier waarop hij dat wint en met wie hij dat bereikt interesseert hem helemaal niets. Hij wil alleen kunnen zeggen dat hij de beste is met zijn prijzen.
  [Reactie gewijzigd op dinsdag 13 maart 2018 om 16:06]
  Vind ik leuk
  Daydreamer +5146
  dinsdag 13 maart 2018 om 17:03
  De Boer aan Mourinho: En wat heb jij als speler gewonnen? Juist, nada! :)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws