Update: Carragher moet boeten voor spuugincident, geen CL-analyse

  Update: Carragher moet boeten voor spuugincident, geen CL-analyse

  Gepubliceerd: maandag 12 maart 2018 om 12:54ma 12-03-2018 om 12:54

  Jamie Carragher ligt onder vuur in Engeland. De veertigjarige analist van Sky Sports is negatief in het nieuws gekomen omdat hij spuugde naar een supporter en zijn veertienjarige dochter.

  Aanleiding was de 2-1 overwinning van Manchester United op Liverpool, zijn geliefde club. De supporter kwam Carragher op de weg tegen en herhaalde meerdere keren de uitslag van de wedstrijd. Carragher liet zich uit de tent lokken en spuugde in het gezicht van de man en het meisje, zo is te zien op beelden.

  De oud-voetballer heeft spijt van wat hij gedaan heeft en pakte zondagavond de telefoon om zijn excuses aan te bieden. "Het ging twee, drie keer door. Ik reed in eerste instantie gewoon weg, maar het bleef doorgaan. Ik verloor m'n zelfbeheersing. Ik had het niet moeten doen, maar ik vroeg me af wat een volwassen man aan het doen was met zijn dochter in de auto", citeren Engelse media Carragher.

  Carragher is analist van Sky Sports en is door zijn werkgever op het matje geroepen. "Het is onacceptabel gedrag en we zullen dit zeker met Jamie bespreken." Engelse media denken dat Carragher zijn baan op het spel heeft gezet met zijn actie.

  Update 12:54 Carragher is door het Deense TV3 geschorst voor zijn wangedrag. De voormalige Liverpool-verdediger zou dinsdagavond eigenlijk de Champions League-wedstrijd tussen Manchester United en Sevilla analyseren, maar is van de planning gehaald. Directeur Peter Norrelund wil Carragher echter nog niet ontslaan. "We gaan er met hem over praten. We willen eerst het verhaal uit de eerste hand vernemen, voordat er een beslissing wordt genomen", laat hij weten in een reactie aan The Sun.

  Lees meer over:Premier League

  Plaats een reactie

  maandag 12 maart 2018 om 16:31
  Denne rochelt nor denne auto! Wor es die dochter van 14 jaar?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws