Eupen en KV Mechelen blijven elkaar bestoken: ''Wat gaan ze nu uitvinden?''

  Eupen en KV Mechelen blijven elkaar bestoken: ''Wat gaan ze nu uitvinden?''

  Gepubliceerd: maandag 12 maart 2018 om 09:49ma 12-03-2018 om 09:49

  AS Eupen zorgde zondag voor een knotsgekke ontkoping in de degradatiestrijd. KV Mechelen won met 2-0 van Waasland-Beveren maar kelderde alsnog naar 1B, omdat Eupen in de laatste twintig minuten vier goals maakte tegen Royal Excel Moeskroen: 4-0. Sindsdien is het grote moddergooien begonnen.

  Al direct na de wedstrijd werden de eerste insinituaties vanuit het Mechelen-kamp geuit. Coach Dennis van Wijk als ook voorzitter Johan Timmermans hadden hun bedenkingen bij het scoreverloop in de Oostkantons. Maar Eupen slaat terug en beticht KV Mechelen ook van onacceptabel gedrag.

  Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge was zeer scherp voor Malinwa. Hij had het over zaken die niet kunnen in de voetbalwereld. Van Crombrugge krijgt bijval van ploegmaat Siebe Blondelle. ''Hendrik heeft gelijk als hij zegt dat Mechelen alles heeft gedaan om ons te destabiliseren. Ze hadden naar zichzelf moeten kijken. Wat gaan ze nu uitvinden om hun falen goed te praten? Welke link gaan ze nu zoeken tussen Eupen en Moeskroen?, vraagt hij zich af in Het Laatste Nieuws.

  Van matchfixing wil hij helemaal niks weten. Volgens Blondelle bood Moeskroen wel degelijk weerstand. ''De tegenstander heeft het ons moeilijk gemaakt, hoor! Normaal spelen ze met vier achteraan, vandaag met vijf. We hebben ons moeten aanpassen en deels om die reden een mindere eerste helft gespeeld. Dankzij die eerste goal was het hek van de dam. Voluit ertegenaan: dat deden we met z'n allen, al hield dat risico in. Moeskroen heeft genoeg kansen afgedwongen om nog te scoren'', verdedigt hij de club.

  Lees ook: Woedende Meunier steekt middelvingers op naar Mechelen-supporter: ''Klootzak''

  Plaats een reactie

  joris II +137
  maandag 12 maart 2018 om 10:34
  Als je nu zelf in de aanval gaat is dat altijd de beste verdediging. Bankrekeningen zullen wel de hoogte zijn ingegaan of geldbeugels verzwaard want als dat geen matchfixing was.
  [Reactie gewijzigd op maandag 12 maart 2018 om 10:35]
  Vind ik leuk
  Intel +1324
  maandag 12 maart 2018 om 11:48
  Ook echt veel pech gehad de laatste matchen alleen maar pech eigenlijk, en ik heb gekeken naar eupen vanaf de 1ste goal Moeskroen deed gewoon niets ik wist wel da ze daar gingen winnen maar op die manier 3 goals in 6 min kunne ze paar keer counteren Moeskroen toevallig kweni hoe slechte passing , kv had het idd al vroeger moeten afmaken en 3 traîners is teveel maar wat daar da laatste 15 min gebeurd is echt raar , ge moet maar is naar het einde vd match kijken van eupen Moeskroen heb ik nog niet gezien dit seizoen die deden gewoon niks meer en dan zeggen ze dat ze er alles aan gedaan hebben dan moet die het laatste kwartier maar eens bekijken .
  Vind ik leuk
  Pierke79 +451
  maandag 12 maart 2018 om 12:25
  Waarom in de toekomst bij gelijke punten geen testwedstrijd op neutraal terrein om te beslissen over degradatie?
  Vind ik leuk
  maandag 12 maart 2018 om 18:34
  en van crombrugge lul ni man ge wou aelf bij kvm kome omda u familie ier woont ma ze woude u ni en nu zo belachelijk doen paljas
  Vind ik leuk
  Dactylo01 +123
  maandag 12 maart 2018 om 19:21
  da is er iemand gefrustierd "kakkerke"
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws