Cercle erg misnoegd door juridisch steekspel van Beerschot-Wilrijk: 'Leve Cercle!'

Cercle erg misnoegd door juridisch steekspel van Beerschot-Wilrijk: 'Leve Cercle!'

09-03-2018 17:51
4

Het promotieduel tussen Cercle Brugge en Beerschot-Wilrijk dreigt stilaan een vaudeville te worden. De Antwerpenaren proberen middenvelder Alexander Maes koste wat kost van zijn schorsing af te helpen. Dat kan Cercle niet langer pikken.

Maes kreeg in de heenmatch op het Kiel (1-0) een rood karton onder de neus geduwd na een behoorlijke aanslag. Toch hopen de Ratten de middenvelder, die oorspronkelijk twee wedstrijden aan de kant werd gezet, nog te recupereren. Om dat doel te bereiken, ontketende Beerschot-Wilrijk een ware juridische procedureslag.

Daar kan men in Brugge allerminst mee lachen. Cercle reageert dan ook scherp in de vorm van een communiqué op de officiële website. 'Cercle Brugge KSV is uitermate teleurgesteld in de wijze waarop KFCO Beerschot-Wilrijk de uitvoering van de schorsing van speler Alexander Maes tracht te verhinderen. Om het goede verloop van het dossier te vrijwaren heeft de Vereniging beslist om tussen te komen teneinde haar rechten te vrijwaren. Leve Cercle!', staat er te lezen.