'De Boeck neemt een opmerkelijk besluit over zijn toekomst bij KV Kortrijk'

'De Boeck neemt een opmerkelijk besluit over zijn toekomst bij KV Kortrijk'

09-03-2018 07:30
1

Glen De Boeck doet het uitstekend met KV Kortrijk. In geen tijd maakte hij van de Kerels een ijzersterk geheel, waardoor zij nog steeds meedingen voor Play-Off 1. Het contract van de Belgische coach loopt in juni af, maar wat gebeurt er nadien?

Aanvankelijk leken de looneisen van De Boeck roet in het eten te gooien. Er werd bij Kortrijk zelfs gedacht aan Adnan Custovic als opvolger. Zover hoeft het niet te komen, aldus Het Nieuwsblad. Volgens het dagblad is een overeenkomst tussen De Boeck en KV Kortrijk niet meer veraf. Er is zelfs een logische verklaring voor de lange onderhandelingen.

Vertraging
Zo is de club volop bezig met de uitbouw van de infrastructuur, alsook die van de spelersgroep. Daarom wordt er gekeken hoe de Kerels financieel gezond kunnen blijven. De trainer van Kortrijk ziet het alvast goedkomen.

"Het is voor manager Leterme en mijn raadsman gewoon zoeken naar een constructie die voor beide partijen financieel en fiscaal het meest interessant is. En daar zijn we heel positief en constructief mee bezig. Ik ga ervan uit dat het rond komt", aldus De Boeck.