'Newcastle heeft Sels niet nodig en hoopt lachend naar de bank te gaan'

'Newcastle heeft Sels niet nodig en hoopt lachend naar de bank te gaan'

Gepubliceerd: zondag 25 februari 2018 om 12:22zo 25-02-2018 om 12:22

De kans dat Matz Sels na de zomer een nieuwe kans krijgt bij Newcastle United lijkt erg gering. Volgens Engelse berichten wacht de Premier League-club graag een bod op hem af.

Newcastle nam de 25-jarige sluitpost in 2016 voor circa 6,5 miljoen euro over van AA Gent. In zijn eerste seizoen bij The Magpies werd hij echter gewogen en te licht bevonden. Beide partijen besloten afgelopen zomermercato dat een uitleenbeurt de beste optie was voor Sels. Zo kwam Sels bij Anderlecht terecht.

Sels haalt de laatste week een hoog niveau onder de lat, waardoor paars-wit naar verluidt de mogelijkheden gaat onderzoeken om Sels permanent vast te leggen. Veel hangt af van Marc Coucke, maar Sels staat alvast open voor een langere samenwerking.

Het Engelse HITC schrijft dat Newcastle United denkt een definitief afscheid. Het zou daarbij wel zo veel mogelijk van de betaalde transfersom willen recupereren. 'Als Newcastle de 6,5 miljoen euro terug kan verdienen, gaat de club al lachend naar de bank', klinkt het. Newcastle ziet namelijk geen toekomst voor Sels weggelegd in St. James' Park. De optie op huurling Martin Dubravka wordt waarschijnlijk gelicht, terwijl ook de uitgeleende Freddie Woodman terugkeert.

Plaats een reactie

camargue +4231
zondag 25 februari 2018 om 12:37
Die grote ploegen kopen er maar op los om achteraf de gekochte spelers zelfs in de tribune te stallen tijdens de matchen. Een mooi voorbeeld daarvan is Batshuayi . Ze moeten eens gaan begrijpen dat wanneer een speler in een bepaalde competitie de pannen van het dak speelt deze bijna nooit hetzelfde niveau haalt in een andere competitie. Voorbeelden hiervan zijn er me dunkt genoeg. De spelers zelf zouden daar beter ook serieus over nadenken ipv alleen aan het geld.
Vind ik leuk
zondag 25 februari 2018 om 13:10
Logisch, ik ook maar een heel matige keeper met telkens een heel eigenaardige visie op de match.
Vind ik leuk
vanhimst +1089
zondag 25 februari 2018 om 18:19
ik zou Sels zeker niet aankopen want zo goed is hij helemaal niet zoals vandaag de eerste twee goals zijn volledig zijn schuld , hij is zeker geen matchwinnaar
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws