Maes is scherp voor spelers: Zo kan je nooit wedstrijden winnen

  Maes is scherp voor spelers: "Zo kan je nooit wedstrijden winnen"

  Gepubliceerd: zondag 25 februari 2018 om 07:30zo 25-02-2018 om 07:30

  Sporting Lokeren draait opnieuw een grijs seizoen. Zaterdagavond werd er zelfs met 3-2 verloren van rode lantaarn Eupen. Coach Peter Maes ziet zijn ploeg hervallen in dezelfde fouten.

  Nochtans begon de partij heel goed voor de Waaslanders. "We hebben het onszelf moeilijk gemaakt. Als je hier 0-1 voorkomt, moet je het als blok uitspelen. De tegendoelpunten die we daarna slikken, zijn te wijten aan dom balverlies. We verloren 80 procent van de duels, zo kan je nooit wedstrijden winnen", klinkt het bij Sporza.

  Mathematisch kan Lokeren zelfs nog degraderen, al is die kans heel klein. "Ik vind het erg dat we naar andere teams moeten kijken, maar we hebben wel nog onze bonus van vier punten en maken toch ook weer twee doelpunten op verplaatsing. We krijgen ze alleen ook weer veel te gemakkelijk binnen. We konden absoluut geen aanspraak maken op de overwinning hier."

  Dit jaar is dan ook heel slecht begonnen voor Lokeren. "Na Nieuwjaar hebben we een heel slechte reeks neergezet. Die vier punten die we hebben gehaald, zijn geen toeval. Het moet veel en veel beter."

  Plaats een reactie

  Verne +437
  zondag 25 februari 2018 om 08:22
  Maes maakt zijn spelers alleen maar zenuwachtiger door zijn gedurig geroep en getier. Bij KRC Genk was dat juist hetzelfde. Zeker jonge spelers hebben daar enorm last van.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws