Genk is razend op Antwerp: Komen hier niet om elkaars benen te breken

Genk is razend op Antwerp: "Komen hier niet om elkaars benen te breken"

zaterdag 24 februari 2018 om 13:19

De partij tussen KRC Genk en Antwerp van vrijdagavond werd een bijzonder fysieke strijd. De spelers van Antwerp maakten er oorlog van. Het slachtoffer was meermaals Dieumerci Ndongala.

De flankspeler kende een goede wedstrijd, maar lag ook veel op de grond. De spelers van Antwerp gingen er dan ook een paar keer stevig in op hem. Ndongala zelf was ziedend op zijn collega's van Antwerp.

"Dit kan echt niet", vertelde hij aan Proximus 11. "Oké, je mag agressief spelen, maar je moet er niet over gaan. We komen hier niet om elkaars benen te breken."

Ook Genk-coach Philippe Clement was helemaal niet tevreden met de manier van spelen van Antwerp. Hij noemde het "niet leuk voor het Belgische voetbal".

Lees meer: Antwerp stevig onder vuur na schoppartij: 'Degoutant, anti-voetbal'Plaats een reactie

Diego A M +1215
zaterdag 24 februari 2018 om 13:41
Goed voor het voetbal dat genk met overtuigende cijfers gewonnen heeft
Vind ik leuk
zaterdag 24 februari 2018 om 13:59
krapule ploeg met krapule supporters : niet in play off 1 aub
Vind ik leuk
Wimz3 +542
zaterdag 24 februari 2018 om 15:16
Waren het geen Anderlechtsupporters die vorige week een match lieten stilleggen? Zijn alle Supporters van Anderlecht dan crapuul? Niet veralgemenen aub!
Vind ik leuk
zaterdag 24 februari 2018 om 15:59
PO1 zullen we niet meer halen idd. ik zou wel graag eens willen weten van de RSCA spelers voor welk publiek ze zouden willen spelen. juist ja. en er loopt evenveel pajottencrapuul bij jullie rond. Liever crapuul dat achter zijn ploeg staat dan een crapuul dat zich verwend gedraagd, either way het crapuul zal overal blijven rondlopen. uw comentaar heeft evenveel zin als het RSCA publiek voor hun spelers. ze staan er wel ma ze ergeren zowel zichzelf als de spelers
Vind ik leuk
zaterdag 24 februari 2018 om 17:24
ku(r)t vent altij mekeren over de supporters kijk liever naar je eigen crapuul en hou da maar in brussel
Vind ik leuk
zaterdag 24 februari 2018 om 17:19
Het gaat hier over de manier van spelen op het veld en niet over de supporters. Gelukkig heeft het voetbal gisteren gezegevierd.
Spijtig dat Antwerp er vaak voor kiest om er een schoppartij van te maken, in het begin van het seizoen hebben ze toch bij momenten leuk voetbal laten zien, nu kiezen ze enkel nog voor fysieke strijd.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Genk is razend op Antwerp: "Komen hier niet om elkaars benen te breken"