Genk is razend op Antwerp: Komen hier niet om elkaars benen te breken

  Genk is razend op Antwerp: "Komen hier niet om elkaars benen te breken"

  zaterdag 24 februari 2018 om 13:19

  De partij tussen KRC Genk en Antwerp van vrijdagavond werd een bijzonder fysieke strijd. De spelers van Antwerp maakten er oorlog van. Het slachtoffer was meermaals Dieumerci Ndongala.

  De flankspeler kende een goede wedstrijd, maar lag ook veel op de grond. De spelers van Antwerp gingen er dan ook een paar keer stevig in op hem. Ndongala zelf was ziedend op zijn collega's van Antwerp.

  "Dit kan echt niet", vertelde hij aan Proximus 11. "Oké, je mag agressief spelen, maar je moet er niet over gaan. We komen hier niet om elkaars benen te breken."

  Ook Genk-coach Philippe Clement was helemaal niet tevreden met de manier van spelen van Antwerp. Hij noemde het "niet leuk voor het Belgische voetbal".

  Lees meer: Antwerp stevig onder vuur na schoppartij: 'Degoutant, anti-voetbal'  Plaats een reactie

  Diego A M +3418
  zaterdag 24 februari 2018 om 13:41
  Goed voor het voetbal dat genk met overtuigende cijfers gewonnen heeft
  Vind ik leuk
  Pierke79 +329
  zaterdag 24 februari 2018 om 17:19
  Het gaat hier over de manier van spelen op het veld en niet over de supporters. Gelukkig heeft het voetbal gisteren gezegevierd.
  Spijtig dat Antwerp er vaak voor kiest om er een schoppartij van te maken, in het begin van het seizoen hebben ze toch bij momenten leuk voetbal laten zien, nu kiezen ze enkel nog voor fysieke strijd.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Genk is razend op Antwerp: "Komen hier niet om elkaars benen te breken"