Clasie bedolven onder kritiek, maar dat deert hem niet: Weet hoe het werkt

  Clasie bedolven onder kritiek, maar dat deert hem niet: "Weet hoe het werkt"

  Gepubliceerd: zaterdag 24 februari 2018 om 12:28za 24-02-2018 om 12:28

  Jordy Clasie kreeg in 2018 volop zijn kans bij Club Brugge. Dat was met vallen en opstaan. De middenvelder blonk niet altijd uit en kreeg zelfs al kritiek van analisten en de eigen supporters. Daar ligt hij echter niet wakker van.

  Na de winterstop waren de resultaten bij Club niet al te best. Sommigen zagen de inbreng van Clasie als de grote reden daarvoor. "Ik lees geen kranten, en thuis kijk ik alleen Nederlandse televisie. Maar ik ben nu acht jaar profvoetballer, ik weet hoe het werkt", lacht de middenvelder in Het Laatste Nieuws.

  "Als de ploeg ineens veel goals slikt, gaan de mensen kijken naar het defensieve gedeelte; iémand moet de schuld krijgen", reageert hij. Clasie beseft echter dat het beter moet én kan. "Zag je mij in onze thuiswedstrijd in de beker tegen Charleroi? Dat is de voetballer die ik kan en wil zijn - alle duels gewonnen, het spel naar mij toegetrokken, en het tempo van de ploeg bepaald", besluit de Nederlander.

  Lees ook: 'Club Brugge weet wie het volgend seizoen op het middenveld wil zien'

  Plaats een reactie

  calimeros +1895
  zaterdag 24 februari 2018 om 12:41
  gewoon een hollandse etter
  past perfect bij brugge
  Vind ik leuk
  Shredder +3145
  zaterdag 24 februari 2018 om 12:51
  Wat ben jij een bijzonder vriendelijk persoon!
  Vind ik leuk
  blondel +2796
  zaterdag 24 februari 2018 om 13:50
  Jij moet toch een zielig leven hebben,calimeros?Alleen wat jij goed vindt is goed en al de rest is slecht.Moet echt triestig zijn zo een leven ,een ander niets gunnen,alleen ik,ik,ik ik,
  Vind ik leuk
  Basil +702
  zaterdag 24 februari 2018 om 14:29
  Hij heeft zijn naam niet gestolen, een echte OS die bovendien te laf is om in zijn profiel te plaatsen dat hij Anderlecht-supporter is, maar neen, zijn favoriete ploeg is Genk....Hoe onnozel kan je zijn ?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws