Verliest Standard publiekslieveling aan Anderlecht? Kan nooit iets beloven

  Verliest Standard publiekslieveling aan Anderlecht? "Kan nooit iets beloven"

  Gepubliceerd: vrijdag 23 februari 2018 om 22:50vr 23-02-2018 om 22:50

  De voorbije jaren trokken heel wat (ex-)speler van Standard naar Anderlecht. Denk maar aan Milan Jovanovic, Adrien Trebel en Steven Defour bijvoorbeeld. Daar zou in de toekomst mogelijk nog eentje in dat rijtje toegevoegd kunnen worden, al wordt dat wel zeer moeilijk.

  Met Sambi Lokonga heeft Anderlecht iemand van de familie-Mpoku in huis. Het kleine broertje van Paul-José Mpoku is bezig aan zijn grote doorbraak bij de Brusselaars. Mpoku hoopt ooit samen te kunnen spelen met zijn kleine broertje. Misschien bij Anderlecht.

  De kans is klein dat het ook echt gebeurt, maar Mpoku sluit het niet 100% uit. "Toch denk ik niet dat ik bij Anderlecht zou kunnen, want ik ben zeer gehecht aan Standard. Al kan je nooit iets beloven, want kijk naar sommigen die dat wel deden en het dan toch deden. Dus ik zeg niets, want het leven kan je soms een andere richting uitsturen."

  "Zoals pakweg China. Ik zou ook zoals Carrasco naar daar kunnen trekken en niet noodzakelijk aan het einde van mijn carrière...", zegt hij aan RTBF.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws