Coach Leko ergert zich bij Club Brugge: Dat is al voor de derde keer

  Coach Leko ergert zich bij Club Brugge: "Dat is al voor de derde keer"

  Gepubliceerd: zondag 18 februari 2018 om 07:00zo 18-02-2018 om 07:00

  Club Brugge kwam zaterdagavond niet verder dan 2-2, opnieuw een teleurstellend resultaat voor Blauw-Zwart. Coach Ivan Leko reageert op de website van Club Brugge erg ontgoocheld.

  Leko zag opnieuw goeie zaken bij Club. "Het was een wedstrijd tussen twee ploegen die volop wilden voetballen. We zijn niet goed begonnen, maar na een kwartier hebben we ons herpakt. Qua energie, beleving, passie en kwaliteit van voetbal waren we goed."

  Een goed resultaat bleef echter opnieuw uit. "We scoorden twee keer en creëerden veel kansen, maar toch heb ik het gevoel dat we twee punten verloren hebben. En dat al voor de derde keer op rij. Aan de ene kant is het positief qua voetbal, maar aan de andere kant is het jammer dat we dit soort matchen niet konden afsluiten zoals we wilden."

  De Kroaat schiet in ieder geval niet in paniek. "We moeten gewoon verder doen op dit elan en wachten op een kantelmoment qua resultaat. In voetbal is het belangrijkste om te scoren en geen tegengoals te krijgen. We waren vandaag echter niet efficiënt in beide boxes. We zouden ook de bus kunnen parkeren en anti-voetbal spelen, maar dat is niet de filosofie van Ivan Leko en ook niet die van Club Brugge. Ik geloof in totaalvoetbal en wil zo wedstrijden proberen winnen. We blijven dan ook geloven in wat we doen."

  Plaats een reactie

  Pis Tolee +827
  zondag 18 februari 2018 om 09:27
  Bluvn proberen....
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws