Waarom krijgt Van Holsbeeck mij niet verkocht aan Anderlecht?

"Waarom krijgt Van Holsbeeck mij niet verkocht aan Anderlecht?"

17-02-2018 12:12
7

Glen De Boeck doet het momenteel geweldig bij KV Kortrijk. De Kerels maken nog altijd kans op Play-Off 1. De Boeck bewijst in het Guldensporenstadion dat hij het (nog altijd) kan. 

Het is geen geheim dat De Boeck ooit graag terug wil werken bij Anderlecht. De trainer begrijpt niet dat het eigenlijk nog niet zo ver is. "Ik wéét niet waarom van mij een beeld bestaat waardoor, bijvoorbeeld, Herman Van Holsbeeck - die mij een goede trainer vindt - Glen De Boeck niet verkocht krijgt aan de andere mensen in Anderlecht", aldus De Boeck in Het Laatste Nieuws.

Niet alleen bij Anderlecht zijn er twijfels over De Boeck als trainer. Die waren er ook bij KV Kortrijk. "De voorzitter, bijvoorbeeld, had in het voetbalmilieu wat negatieve dingen opgevangen over mij en uitte hierdoor twijfels. Dan vind ik het toch knap van Allijns dat hij één maand na mijn aanstelling mij voor de training aanspreekt en zegt: 'Ik wil mij verontschuldigen. Wat aan mij over jou is verteld, blijkt helemaal niet waar.' Klasse van hem."