Alweer goed nieuws bij Gent, ziekeboeg loopt stilaan volledig leeg

  Alweer goed nieuws bij Gent, ziekeboeg loopt stilaan volledig leeg

  Gepubliceerd: vrijdag 16 februari 2018 om 20:21vr 16-02-2018 om 20:21

  AA Gent neemt het zondagmiddag op tegen KV Mechelen. Het kan een uitstekende zaak doen in strijd om Europees voetbal (en misschien zelfs de titel) bij winst. Coach Yves Vanderhaeghe kreeg alvast geweldig nieuws van zijn medische staf.

  "Moses Simon traint volledig mee met de groep, maar is wel nog voorzichtig in de duels. Anders Christiansens blessure is ook genezen. Al heeft die conditioneel nog wat werk", klonk het.

  “Het doel is om hem klaar te krijgen tegen Play-off I. Esiti traint deels met de groep en deels individueel. En ook de revalidatie van Siebe Horemans loopt zeer goed. Hij zit voor op schema”, citeert Het Nieuwsblad de coach.

  Veel strijd
  Met KV Mechelen krijgt Gent een degradatiekandidaat over de vloer. Vanderhaeghe denkt dat het zeker niet makkelijk wordt. “Ik verwacht veel strijd. Bij Mechelen is het van moeten”, vertelt hij.

  “Dat maakt het zeker niet gemakkelijk voor ons. Veel ploegen proberen een stevig blok neer te zetten en goed georganiseerd te spelen. De laatste tijd lukt het gelukkig wel om dat blok te omspelen. Maar het is toch oppassen geblazen”, aldus de coach.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws